top of page

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden gebruik van de website

Deze website wordt jou aangeboden door Tandartspraktijk Van Kempen en is voornamelijk bedoeld om huidige- en toekomstige patiënten achtergrondinformatie te geven over de geleverde tandheelkundige zorg bij Tandartspraktijk Van Kempen. Wanneer jij deze website gebruikt ga je akkoord met onderstaande voorwaarden.


Disclaimer, aansprakelijkheid

De informatie op deze website is met zorg samengesteld echter kan het voorkomen dat sommige pagina’s onjuistheden bevatten. Wij zijn als praktijk niet aansprakelijk als jij handelt op basis van deze onjuistheden/onvolledigheden.


Deze website is niet bedoeld om jou tandheelkundige adviezen te geven en dient dus niet als vervanging van een tandheelkundig consult. De behandelteksten op deze website dienen juist ter informatie.


Aan de tarieven op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze overzichten zijn momentopnames en dienen ter illustratie zodat jij een indruk krijgt van welke tariefcodes kunnen worden gerekend per behandeling. Ga altijd na bij jouw tandarts welke tarieven gerekend kunnen worden in jouw situatie.


Intellectueel eigendom

De website, informatieve teksten, foto’s en animaties zijn intellectueel eigendom van Tandartspraktijk Van Kempen en/of diens websitebouwer. Op geen enkele wijze mag gebruik worden gemaakt van dit intellectueel eigendom tenzij hier schriftelijke toestemming toe is gegeven van jouw tandarts of diens websitebouwer.


Aanpassingen website

Aanpassingen aan de website worden actief door Tandartspraktijk Van Kempen uitgevoerd. Mocht er onderhoud aan de website plaatsvinden, wordt een rustig moment gekozen, wanneer er weinig bezoekers zijn. Heb jij suggesties ter verbetering van de site? Dan mag je deze mailen naar: info@tandartspraktijkvankempen.nl.

bottom of page